Training zaterdag 14 maart

Op advies van de Atletiekunie heeft Phanos tot 1 april alle trainingen opgeschort en is het Stadion ook niet meer voor individuele atleten toegankelijk. Het is nog niet duidelijk wat er nu van de trainers verwacht wordt (vooralsnog ‘geen training geven’). Voor het geval ik er niet ben en jullie toch willen trainen hieronder een suggestie voor een heuveltraining in het Bos. De plaatjes komen jullie waarschijnlijk wel bekend voor…..

Gebruik het eerste stukje op weg naar de heuvel om in te lopen. Na ongeveer 5 minuten doe je wat oefeningen zoals zijwaartse aansluitpassen, voorwaartse kruispas, huppel-streksprongen etc.

Op de brug de benen loszwaaien en voorzichtig de kuitspieren rekken. Daarna op het stuk naast het paardenpad onder de beukenbomen de bekende loopscholingsoefeningen (kniehef, skipping, skipping met tussenhup etc.). Op de heuvel het circuitje. Tempo en aantal herhalingen bepaal je zelf (tempo dat je lekker vindt en rust die je nodig hebt).

Wanneer iedereen die graag wil trainen om 9:30u bij de kluisjes is, kan er in een groepje gelopen worden.

🏃‍♀️🏃🏃‍♀️