Zolang we niet samen kunnen trainen (4)

13 april: veldloop in het Bos en toch samen een 10km-loop

Het is niet echt bekend, maar er is een fraaie veldlooproute van 3km uitgezet in het Amsterdamse bos. Ik heb hem niet lang geleden verkend en het is een heerlijk parcours voor een vaartspel. Je komt er niet veel mensen tegen en wanneer je met twee of drie mensen bent kun je ruim afstand van elkaar houden. De route start bij paviljoen Chez FaviƩ aan de Duizendmeterweg. Hieronder een kaartje. Ik heb de route ook uitgezet in Afstandmeten.nl. Zie: veldloop 3km

Samen een 10km-loop!

De ‘Leiden Marathon’ gaat niet door, maar als vaste pacer op de Leiden Marathon wil ik jullie het initiatief van de organisatie om een online versie te organiseren niet onthouden. Misschien aardig om met een aantal mensen uit de loopgroep mee te doen aan de Online Leiden Marathon op 10 mei.

Wanneer je je aanmeldt ontvangt je per e-mail een code. Download vervolgens de app en vul de code in voordat je gaat starten (op 10 mei tussen 10.00 en 12.00 uur). Je kunt die 10km lopen waar je maar wil. Je kilometertijden kun je aflezen en na het volbrengen van de 10 kilometer word je automatisch opgenomen in het klassement, of je nu hebt hardgelopen of gewandeld. Na afloop kun je een digitaal certificaat downloaden.

Voor aanmelden en meer informatie zie: Online Leiden Marathon