Zolang we niet samen kunnen trainen (7)

28 april: samen trainen binnen de regels (2 en 9 mei)!

Afgelopen week ben ik een aantal malen op het evenemententerrein ‘de Polderheuvel’ geweest om te beoordelen of we daar veilig samen kunnen trainen. Het terrein is heel uitgestrekt en zeker in de ochtend vrijwel uitgestorven. We kunnen ruim voldoende afstand van elkaar houden. Ik heb er alleen geen mogelijkheid gevonden om kleding of tassen op te bergen. Bij voldoende belangstelling wil ik op zaterdag 2 mei en zaterdag 9 mei een gezamenlijke training organiseren.

Daarnaast ben ik in de Fruittuin van West gaan kijken en we kunnen daar na afloop van de training eventueel nog koffie of thee (al dan niet met een taartje) gaan gebruiken. Je moet wél pinnen en met je consumptie naar de tafels in de kersenboomgaard gaan. Per tafel 3 personen! Een van beide dagen zal het hoop ik lekker weer zijn zodat we na afloop inderdaad naar de Fruittuin kunnen gaan. Hieronder het kaartje.