Corona-training 5 januari

Aangepaste training (start om 18:15u bij het Stadion)

We gaan op herhaling…. Iedereen die op 8 december is komen trainen zal zich deze training nog wel herinneren. We hebben de route over de brug een beetje aangepast. Het voetpad aan de westzijde van de brug is verlicht en daarom is het wat veiliger om dat voetpad te gebruiken in plaats van de rijweg over de brug. Jullie spulletjes kan ik weer droog binnen opbergen. Wanneer we niet dicht bij elkaar te gaan staan kunnen we binnen de regeltjes trainen (groepjes van maximaal 2 sporters exclusief de trainer).

Voor wie naar het Stadion wil komen, we gaan dus wee voor een aangepaste heuveltraining….. Het kaartje hieronder laat zien wat de bedoeling is. De helling op probeer je steeds te versnellen, naar beneden loop je in een gecontroleerd tempo.

  1. Vanaf de start tot de voet van de brug rustig versnellen
  2. Daarna steeds in een versnelling omhoog en rustig naar beneden
  3. Na het laatste lusje over de brug (na ruim 600m) in een langzame versnelling naar de start
  4. Circuitje 6 of 7x herhalen; pauze 2-3 minuten

Voor de liefhebbers: zaterdagochtend kunnen we misschien weer trainen in het Stadion. Ik hou jullie wel op de hoogte. 🏃‍♀️🏃🏃‍♀️