Baantraining 15 juni

Start om 18:15u in het Stadion
Voorprogramma: loopscholing met als thema ‘rotatie beperken’.
Programma: 8 x 4′ vaartspel.

Bij vaartspel ben je vrij in de keuze van tempo/inspanning en ondergrond. Tempo en ondergrond wisselen echter steeds. Je mag kriskras door het Stadion gaan, door de springbakken (wanneer ze niet in gebruik zijn), over hordes (zal ik plaatsen) en over de tribune (zie als voorbeeld het plaatje hieronder). Bij een vaartspel gaat het erom dat je ‘speelt’ met tempo, inspanning en ondergrond. Intervallen geef ik aan met een fluitsignaal (enkel fluitsignaal = begin interval, dubbel signaal = begin pauze).


Tempo: vrije keuze maar wel wisselend.
Pauze: tussen de intervallen 1′ rustig dribbelen, wandelen of stilstaan (ook hier weer naar keuze).

🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️