Bostraining 25 juni

We gaan weer eens het bos in!

Helaas krijgen we de komende periode weer vaak te maken met ‘trainingshinder’ in het Stadion. We moeten dan buiten het Stadion trainen. Op zaterdag 25 juni gaan voor een circuitje in het Amsterdamse Bos. We beginnen bij de kledingkluisjes naast het Grand Café.
Vanaf de kluisjes lopen we naar het circuitje bij de Bosbaan. De route die we nemen heb ik met gele pijltjes aangegeven:

route naar het circuitje
het circuitje

Het circuitje is ongeveer 820m. Het eerste stukje langs het water gaat omhoog. Hier versnel je heel langzaam. Het middenstuk is 370m. Kies hier een aangenaam duurlooptempo. Het laatste stuk is 190m. Over dit stuk doe je een stevige versnelling.
Het aantal rondjes dat je loopt is afhankelijk van het tempo dat je kiest. Om ongeveer 10:45 lopen we via de kortste route terug naar de kluisjes. 🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️