Bostraining 6 juli

We gaan het bos in!

Net als verleden week hebben we te maken met ‘trainingshinder’ in het Stadion. We moeten dus uitwijken. Voor de verandering gaan we nu eens niet naar Arsenal maar naar het Amsterdamse Bos. Het circuitje dat op het programma staat is hetzelfde als op zaterdag 25 juni. We verzamelen bij de kledingkluisjes naast het Grand Café en vertrekken daar om 18:15u. Vanaf de kluisjes lopen we naar het circuitje bij de Bosbaan. De route die we nemen heb ik met gele pijltjes aangegeven:

route naar het circuitje
het circuitje

Het circuitje is ongeveer 820m. Het eerste stukje langs het water gaat omhoog. Hier versnel je heel langzaam. Het middenstuk is 370m. Kies hier een aangenaam duurlooptempo. Het laatste stuk is 190m. Over dit stuk doe je een stevige versnelling.
Het aantal rondjes dat je loopt is afhankelijk van het tempo dat je kiest. Om ongeveer 19:30u lopen we via de kortste route terug naar de kluisjes. 🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️