Rond het Stadion 23 november

Aangepaste training (start om 18:15u bij het Stadion)

Voor de verandering kunnen we op 23 november niet in het Stadion maar wel rond het Stadion trainen. De kleedkamers zijn wel beschikbaar, dus jullie kunnen je spulletjes droog binnen opbergen. Voor wie naar het Stadion wil komen, we gaan voor een aangepaste heuveltraining….. Het kaartje hieronder laat zien wat de bedoeling is. De helling op probeer je steeds te versnellen, naar beneden loop je in een gecontroleerd tempo.

  1. Vanaf de start tot de voet van de brug rustig versnellen
  2. Daarna steeds in een versnelling omhoog en rustig naar beneden
  3. Na het laatste lusje over de brug (na ruim 600m) in een langzame versnelling naar de start
  4. Circuitje 6 of 7x herhalen; pauze 2-3 minuten 🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️