Bostraining 15 april

We gaan weer eens het bos in!

Het voorjaar is aangebroken en de zomer komt (hopelijk) in zicht…. We krijgen de komende maanden dus weer vaak te maken met ‘trainingshinder’ in het Stadion. We moeten dan buiten het Stadion trainen. Op zaterdag 15 april gaan voor een van de bekende circuitjes in het Amsterdamse Bos. We beginnen bij de kledingkluisjes naast het Grand Café.
Vanaf de kluisjes lopen we naar het circuitje bij de Bosbaan. De route die we nemen heb ik met gele pijltjes aangegeven:

route naar het circuitje
het circuitje

Het circuitje is ongeveer 820m. Het eerste stukje langs het water gaat omhoog. Hier versnel je heel langzaam. Het middenstuk is 370m. Kies hier een aangenaam duurlooptempo. Het laatste stuk is 190m. Over dit stuk doe je een stevige versnelling.
Het aantal rondjes dat je loopt is afhankelijk van het tempo dat je kiest. Om ongeveer 10:45 lopen we via de kortste route terug naar de kluisjes. 🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️