Bostraining 29 juli

We blijven nog even in het bos!

Het Olympisch Stadion is t/m zondag 6 augustus niet voor ons beschikbaar i.v.m. de Gymnastrada. We blijven dus nog even in het Amsterdamse Bos. Het circuitje dat op het programma staat kunnen jullie zien op het plaatje hieronder. We verzamelen bij de kledingkluisjes en vertrekken daar om 9:30u. Vanaf de kluisjes lopen we naar het circuitje bij de brede brug. De route die we nemen heb ik met paarse pijltjes aangegeven:

Paarse pijltjes: route naar het circuit. Rode en groene pijltjes: het circuitje.

Het circuitje bestaat uit twee lusjes. Beide lusjes zijn ongeveer even lang (640m). Het lusje aangegeven met de rode pijltjes heeft een beetje weg van een trailrun. Wees gerust, verdwalen is niet echt mogelijk…. We lopen eerst het rode lusje en vervolgens het groene. Daartussen steeds 1 minuutje pauze. Wanneer het rode lusje echt onbegaanbaar is, heb ik nog een alternatief beschikbaar.
Het aantal lusjes dat je aflegt is afhankelijk van het tempo dat je kiest. Om ongeveer 10:45u lopen we terug naar de kluisjes. 🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️