Baantraining 30 december

Training begint om 9:30u in het Stadion

Programma: We gaan tempogevoel trainen…! Je loopt 1 minuut op een zelf gekozen tempo en op het punt waar je na 1 minuut bent uitgekomen loop je nog 5 stappen verder. Daar leg je een dopje (heb je bij de start van het programma bij je). Daarna dribbel je terug naar de startlijn. Vervolgens ga je voor het tweede interval van 1 minuut en probeer je bij je dopje uit te komen. Je legt het dopje dan 5 weer 5 passen verder etc.
Aantal series: 15
Tempo: Eigen keuze, maar probeer te voorkomen dat je na een paar series je dopje niet meer binnen 1 minuut kunt bereiken .
Herstelmoment: rustig terugdribbelen naar de startlijn en wachten op een fluitsignaal voor het volgende interval van 1 minuut.
Tot slot: koffie met een appelflap of oliebol…?

🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃🏽‍♂️