Baantraining 18 augustus

Aanvang woensdag 18:15u in het Stadion

Programma: Een omgekeerde ‘piramide-loop’ in minuten. Je begint met een interval van 5 minuten en ieder volgend interval wordt steeds 1 minuut korter tot je de ‘bodem’ bereikt. Daar blijf je dan 5 minuten en vervolgens gaat het weer opwaarts. In minuten: 5 + 4 + 3 + 2 + 1 + 5 + 1 + 2 + 3 + 4 + 5. Ik geef de intervallen aan met fluitsignalen.

Tempo: probeer duidelijk 5 verschillende tempo’s te lopen. Je begint op een relatief rustig tempo en naarmate een interval korter wordt loop je sneller. Het interval van 1 minuut gaat dus hard! De 5 minuten op de ‘bodem’ zijn bedoeld voor actief herstel. Heel rustig lopen en lekker bijkletsen met elkaar….

Herstel: tussen de intervallen steeds 1 minuut.

Tot slot rustig uitdribbelen.

🏃‍♀️🏃🏃‍♀️