Corona-training 1 december

Aangepaste training

Voorlopig kunnen we niet meer terecht in het Stadion. Het is nog even zoeken naar alternatieven. Op 1 december ben ik zelf niet aanwezig, maar voor degenen die toch in de buurt van het Stadion willen trainen hieronder een suggestie:

  1. Vanaf de start tot 300m elke 100m versnellen
  2. Tussen 300m en 400m tempo vasthouden
  3. Tussen 400m en finish tempo elke 100m weer terug laten zakken
  4. Pauze afhankelijk van de ervaren inspanning
  5. Circuitje 7 of 8x herhalen

Voor de ‘thuisprogramma’s’ wil ik gebruik gaan maken van de weerstandsbandjes waar jullie inmiddels kennis mee hebben gemaakt:

Dat betekent wel dat jullie ze moeten aanschaffen. Ze kosten ongeveer €3,50 per stuk. Wanneer ik ongeveer weet wie de bandjes wil hebben zal ik ze bestellen. Dat scheelt behoorlijk in de verzendkosten. Neem een setje van 2 verschillende sterktes (extra zwaar/zwaar) of zwaar/medium. Bij de laatste trainingen hebben we de combinatie extra zwaar (blauw) en zwaar (groen) gebruikt. Het oranje bandje is ‘medium’. Voor wie dat nog niet gedaan heeft, laat maar weten of je een setje wil hebben en welke combinatie het moet worden.