Baantraining 10 december

Start om 9:30u in het Stadion
Voorprogramma: kracht en coรถrdinatie.
Programma: 8 x 4′ vaartspel.

Bij de huidige weersverwachting is de kans is groot dat de baan behoorlijk glad is. Daarom staat er een vaartspel op het programma. Je bent dan vrij in de keuze van tempo/inspanning en ondergrond. Tempo en ondergrond wisselen echter steeds. Je mag kriskras door het Stadion gaan, door de springbakken (wanneer ze niet in gebruik zijn), over hordes (zal ik plaatsen) en over de tribune (zie als voorbeeld het plaatje hieronder). Bij een vaartspel gaat het erom dat je ‘speelt’ met tempo, inspanning en ondergrond. Probeer wel gladde stukken te ontwijken. Intervallen geef ik aan met een fluitsignaal (enkel fluitsignaal = begin interval, dubbel signaal = begin pauze).


Tempo: vrije keuze maar wel wisselend.
Pauze: tussen de intervallen 1′ rustig dribbelen, wandelen of stilstaan (ook hier weer naar keuze).

๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ