Samen trainen op 13 mei!

We kunnen wel weer samen trainen, maar we mogen geen gebruik maken van de faciliteiten van het Stadion. Het wordt dus improviseren….! De eerste improvisatie ziet er als volgt uit. We zetten onze fietsen bij elkaar in de buurt van de plek waar we starten. Kleding kan dan in fietstassen of fietsmandjes.

Het programma bestaat uit 7 ronden om het Stadion. De eerste 6 ronden iets rustiger dan je 10km tempo en de laatste ronde op rustig duurlooptempo. We vertrekken in 3 groepjes. De omvang van een groepje hangt af van de opkomst.

De groepjes vertrekken met 2 minuten tijdsverschil. De groep die als eerste vertrekt komt als eerste weer aan bij de plek waar de spulletjes liggen. Daar wachten ze tot de volgende groep arriveert en dan vertrekken ze voor hun volgende rondje.


Laten we maar even kijken of dit werkt. Mocht dat niet zo zijn, dan neem ik de taak van beveiliger wel op me.πŸ˜‰πŸƒβ€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™‚οΈπŸƒπŸ½β€β™‚οΈ