Heuveltraining op 20 juni

Vertrek vanaf de kluisjes bij de Bosbaan om 9:30u.

We lopen in een rustig tempo naar de heuvel en doen onderweg een aantal techniekoefeningen. Hieronder de route die we nemen. De afstand is bijna 2200m.

Route naar de heuvel

Op de heuvel doen we zes intervallen van 800m. Ditmaal nemen we een ruiterpad op in het circuit. Startpunt ligt boven op de heuvel. We lopen de route afwisselend met de klok mee en tegen de klok in. We beginnen tegen de klok in. Dus via het verharde pad naar beneden en via het ruiterpad omhoog.

Het circuitje

Over het tempo in km/u valt niet veel te zeggen. Wanneer je met een hartslagmeter loopt, loop dan aan het eind van de helling of van het paardenpad op 90-95% van je maximale hartslag. Pauzeer tussen de intervallen totdat je je rusthartslag ongeveer bereikt hebt.

🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃🏽‍♂️