Bostraining 20 september

We gaan nog één keer naar het bos!

Het stadion is woensdag in gebruik voor de ‘Cruyff Open Dag’. Dat betekent ‘trainingshinder’ in het Stadion. We moeten dus uitwijken. We blijven nog even in het Amsterdamse Bos. Het circuitje dat op het programma staat kunnen jullie zien op het tweede plaatje hieronder. We verzamelen bij de kledingkluisjes naast het Grand Café en vertrekken daar om 18:15u. Vanaf de kluisjes lopen we naar het circuitje bij de Bosbaan. De route die we nemen heb ik met gele pijltjes aangegeven:

route naar het circuitje
het circuitje

Het circuitje bestaat uit twee lusjes. Het lusje aangegeven met de donkergele pijltjes is ongeveer 575m. Het lusje met de groene pijltjes ongeveer 475m. We gaan hier tempogevoel trainen. Je begint steeds met het groene lusje. Dan neem je 1’30” rust en vervolgens loop je het gele lusje in dezelfde tijd! Het doet er niet toe hoe hard je het groene lusje loopt, als je het gele maar in dezelfde tijd aflegt als het groene. Na het gele lusje heb je 2′ rust (tenzij je heel rustig loopt….)
Het aantal circuitjes dat je aflegt is afhankelijk van het tempo dat je kiest. Om ongeveer 19:30u lopen we terug naar de kluisjes. 🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️